Rezidencija

Zahvaljujući najnovijim tehnologijama, Akuvox-ovo pametno rešenje za interfone za stanovanje uklapa se u zahteve veće sigurnosti, pogodnosti i pametnog modernog stambenog života.


● Povećajte vrednost imovine
● Omogućite stanovnicima uživanje u pametnom životu
● Ponudite posetiocima savršeno korisničko iskustvo

Pregled sistema

Karakteristike rešenja


Interfon za prepoznavanje lica

Domaćin R29C na ulazu u zgradu nudi prepoznavanje lica zasnovano na AI tehnologiji. Tvoje lice je tvoj identitet. Osnovni algoritam za otkrivanje "prave žive osobe" otežava sistemu da se prevari fotografijama ili video zapisima.


Pogodne funkcije zasnovane na aplikacijama

Pretplativši se na usluge Akuvox Smart Cloud interfon-a, stanovnici će moći da uživaju u bogatim interfonskim funkcijama sa svojih pametnih telefona, uključujući video pozive, daljinsko otključavanje vrata, dobijanje obaveštenja o pritisku alarma i primanja poruka od upravnika imovine.


Integracija kućne automatizacije

Android omogućava Akuvox monitorima da integrišu aplikaciju za automatizovanu kontrolu kuće. Interoperabilnost omogućava korisnicima da uživaju i u uslugama automatizacije kuće i u funkcijama interfona direktno sa kućnog monitora.


Integracija upravljanja liftom

Upravljajte liftom kako biste posetiocima omogućili pristup samo na odobrenom spratu ili slanje lifta na željeni sprat, kao što je pozivanje na 1. sprat po otključavanju vrata kako bi se obezbedilo neometano iskustvo ulaska.


Komunikacioni sistem u celoj zajednici

Pametni interfon zasnovan je na SIP-u, univerzalnom IP komunikacijskom protokolu, koji omogućava komunikaciju između bilo kojih sistema koji podržavaju SIP. Ovo nudi neograničenu komunikaciju za stanovnike, posetioce, upravljanje imovinom, osoblje obezbeđenja, dobavljače usluga i još mnogo toga.


Centralizovano i daljinsko upravljanje sistemom

Akuvox nudi lokalne ili sisteme upravljanja zasnovane na cloud tehnologijama. Oba nude daljinsko postavljanje, rad i održavanje velikog broja uređaja putem web pregledača, pomažući u uštedi vremena i novca.

Struktura sistema

Studije slučaja


Rešenje zasnovano na cloud tehnologijama donosi sigurnost porodičnim kućama


Upravljanje imovinom olakšano uz cloud tehnologije

Povezani proizvodi

X915

Android interfon sa prepoznavanjem lica

R29

Pametni interfon sa AI napajanjem