O nama

Akuvox je vodeći svetski proizvođač pametnih interfona. Posvećen je poboljšanju života ljudi pomoću tehnologije: boljom komunikacijom, većom sigurnošću i sa više pogodnosti.

Vueko d.o.o. je generalni distributer i zastupnik Akuvox-a za Srbiju. Kompanija je osnovana 2009. godine sa ciljem da na tržište Srbije uvede KNX - EIB školovanje i obogati ponudu KNX - EIB opreme za automatizaciju objekata. Vršimo veleprodaju elektro opreme u KNX - EIB standardu kao i prodaju odgovarajućeg softvera renomiranih proizvođača isključivo pravnim licima.

Mi smo zastupnik i distributer više renomiranih proizvođača KNX opreme za Srbiju i zemlje regiona. Raznovrsnom ponudom utičemo na približavanje KNX - EIB opreme potrošačima u okruženju.

U našoj ponudi možete pronaći opremu svih vrhunskih proizvođača KNX - EIB opreme, kao i kompletan program za automatizaciju i izgradnju inteligentnih zgrada po veoma pristupačnim cenama.

Vršimo školovanje i obuku polaznika naših KNX - EIB kurseva. Obuka se odvija u najsavremenijem kabinetu sa KNX - EIB opremom i vrhunskim sertifikovanim KNX - EIB trenerima. Po uspešno završenom kursu stičete sertifikat KNX - EIB partnera.

Vueko je pouzdan partner za Vas i Vaš uspeh!

Vueko d.o.o.

Adresa

Đorđa Magaraševića 9/3,
21000 Novi Sad,
Srbija

Telefon

(+381) 60 6336007


Email

office@vueko.net


Radno vreme

Ponedeljak - Petak
9:00h - 17:00h