Nega starih lica i bolnice

Akuvox pametno rešenje za interfone je dobra vest za starije stanovništvo. Ono koristi najnovije tehnologije, uključujući SIP, Android i AI, kako bi starijim ljudima doneo veću sigurnost i poverenje.


● Veća sigurnost i više pogodnosti za starije osobe
● Povećajte operativnu efikasnost i smanjite troškove
usluga pružalaca nege

Pregled sistema

Karakteristike rešenja


Brzo i pouzdano pozivanje u hitnim slučajevima

Interfonski sistem je neprimetno integrisan sa centrom za nadzor nege. 100% prenos SOS signala dolazi do centra za nadzor sa kašnjenjem signala u < 10 sekundi.


Fleksibilne metode pozivanja u hitnim slučajevima

Koristite ekran osetljiv na dodir unutrašnjeg monitora, glas stanovnika ili privezak telecare da biste uputili hitni poziv.


Integracija kućnog alarma

Unutrašnji monitor povezan je sa različitim senzorima za slučaj nužde, kao što su magnet za vrata i detektor dima. Kada se senzor aktivira, unutrašnji monitor automatski šalje upozorenje centru za nadzor, što dovodi do veće kućne sigurnosti.


Karakteristike mobilnosti

Pametni interfon nudi određeni nivo mobilnosti za starije osobe. Telecare privezak je programiran da može daljinski otključati vrata, a Bluetooth zvučnik starijim osobama omogućava daljinsko odgovaranje na pozive.


Jednostavan sistem za upotrebu

Za starije osobe je čitav sistem veoma lak za naučiti. Za pružaoce usluga nege, sistemom se može daljinski upravljati i održavati ga sa računara.


"Otpornost" na budućnost

Lako je nadograditi sistem novim uređajima ili novim funkcijama, zahvaljujući otvorenosti pametnog interfonskog sistema.

Struktura sistema

Studije slučaja


Akuvox rešenje za bezbednost ulazi u odličan medicinski centar

Povezani proizvodi

X915

Android interfon sa prepoznavanjem lica

R29

Pametni interfon sa AI napajanjem