Akuvox rešenje za bezbednost ulazi u odličan medicinski centar

Situacija

Bolnica Siriraj Piyamaharajkarun je prva javna bolnica sa JCI akreditacijom na Tajlandu. Bolnica je posvećena traženju najboljih praksi u pogledu kvaliteta i bezbednosti pacijenta i pružanju medicinskih usluga moralno, etički i predano sa osobljem sa visokim uslugama.

Kao deo svojih napora da obezbedi pogodno i bezbedno medicinsko okruženje za pacijente, bolnica Siriraj Piyamaharajkarun je tražila IP interfonski sistem za stacionarna odeljenja, koji mora da ispuni sledeće zahteve:

· Daljinska kontrola ulaza u vrata
· Pouzdana komunikacija.

Rešenje

Akuvox-ov R20A SIP interfon i unutrašnji monitor IT80 odabrani su zbog jednostavnosti upotrebe i otvorene mogućnosti integracije. Interfon je instaliran na ulazu i unutrašnji monitor na zid kancelarije osoblja.

Zahvaljujući ugrađenom čitaču RF kartica u kućni telefon i integrisanom nezavisnom uređaju za kontrolu pristupa, samo ovlašćeno osoblje sa pristupnom karticom može slobodno ući u odeljenje. Posetioci mogu da pozovu osoblje putem dugmeta za poziv na kućnom telefonu, što pruža izvrsnu hands-free komunikaciju. Kroz unutrašnji monitor, osoblje je u stanju da vidi posetioca i razgovara sa njim / njom kako bi potvrdilo njegov identitet i svrhu posete pre nego što daljinski odobri ulaz na vrata.

Rezultati

Rešenje je ispunilo očekivanja bolnice, čija pouzdana i jednostavna funkcionalnost poboljšava bolničku operativnu efikasnost i kvalitet usluge. U prva tri meseca nakon primene rešenja, broj neželjenih posetilaca i stranaca je u velikoj meri smanjen. Osoblje ima veći osećaj sigurnosti, a članovi porodice pacijenta takođe su zadovoljni novom merom zaštite na snazi.