Pametna Akuvox rešenja
po tipu industrije

Pametna rešenja za interfone


Bez obzira na Vaše scenarije primene, Akuvox ima odgovor. Akuvox pametna rešenja za interfone široko se koriste u projektima, velikim ili malim, na raznim vertikalnim tržištima kako bi se omogućilo većem broju ljudi da iskoriste prednosti pametnog života i rada.

Rezidencije

Zahvaljujući najnovijim tehnologijama, Akuvox pametno rešenje za interfone za stanovanje uklapa se u zahteve veće sigurnosti, pogodnosti i pametnog modernog stanovanja.

Komercijala

U suočavanju sa poslovnim izazovima poput povećanja produktivnosti i efikasnosti resursa, u igru su ušla pametna rešenja za interfone koja okupljaju glas, video, bezbednost, kontrolu pristupa i još mnogo toga.

Nega starih lica i bolnice

Akuvox pametno rešenje za interfone je dobra vest za starije stanovništvo. Ono koristi najnovije tehnologije, uključujući SIP, Android i AI, kako bi starijim ljudima doneo veću sigurnost i poverenje.

Javne površine

Da bi se zaštitili ljudi, lična imovina i imovina u javnom prostoru, postoji hitna potreba za pametnim rešenjima za interfone koja mogu da reaguju na trenutne situacije i upravljaju javnim događajima i vanrednim situacijama.