Upravljanje imovinom olakšano uz cloud tehnologije

Situacija

Kompanija za upravljanje imovinom poseduje mnoge stambene zgrade za iznajmljivanje u Njujorku. Jedna od glavobolja kod upravljanja ovim zgradama je ta što stanari, koji se često useljavaju i iseljavaju često ne predaju RF karticu za sistem kontrole pristupa, što predstavlja potencijalni bezbednosni rizik za ostale stanare zgrada. Pored toga, stanari su se žalili i na loš kvalitet komunikacije postojećeg sistema.

Rešenje

Akuvox-ovim pametnim interfonskim rešenjem zasnovanim na cloud tehnologijama, svi problemi su rešeni. Rešenje je bilo prilično jednostavno, sastojalo se od Android kućnog telefona - Akuvox R29C, mobilne interfonske aplikacije Akuvox SmartPlus koja je zamenila tradicionalnu kućnu telefonsku sekretaricu i sve-u-jednom veb portal za upravljanje, koji je Akuvox posebno dizajnirao za osoblje.

Upravljanje imovinom Akuvox povezalo je različite stambene zgrade koje se šire po gradu pod jednim upravljačkim portalom. Putem portala, upravnik imovine mogao je na daljinu upravljati svim interfonskim uređajima i lako izvršiti otvaranje vrata. Na primer, kada se stanar iseli, upravnik imovine samo treba da izmeni profil stanovnika. Tada se sve dozvole pristupa koje se odnose na ovog određenog stanovnika, kao što su RF kartice i PIN kodovi, mogu odmah opozvati putem veb portala.

Rezultati

Kompanija za upravljanje imovinom je veoma zadovoljna rešenjem. Upravljanje imovinom je jednostavno uz uređaje u cloud tehnologiji. A sa naprednim kućnim telefonom i bogatim interfonskim funkcijama kojima je lako pristupiti sa pametnog telefona, rešenje nudi novu prodajnu tačku za njihovo poslovanje.