Pametno Akuvox interfon rešenje za kosmopolitski način života

Situacija

Luksuzni stambeni projekat 88AVENUE u Surabaji u Indoneziji zajedno su razvili Darmo Permai, jedan od pionira nekretnina u Surabaji, i Vaskita Karia, trenutno najveći proizvođač u Indoneziji sa tržišnom kapitalizacijom od 17 triliona rupija.

Čak i nakon četiri decenije od osnivanja, posvećenost Darmo Permai-a ostaje ista - da obezbedi visokokvalitetne stambene i poslovne nekretnine i da svojim klijentima sačuva visoku vrednost rasta ulaganja. S tom mišlju, 88AVENUE je pozicioniran kao novo međunarodno odredište Surabaja, ciljajući međunarodne zajednice poput iseljeničkih. Tragajući za najboljim interfonom za projekat, Darmo Permai je očekivao da sistem udovolji kosmopolitskom načinu života i stanovnicima omogući udoban život.

Rešenje

Akuvox-ovo pametno rešenje za interfon imalo je sve što je potrebno za moderan interfonski sistem. Sastojao se od 7-inčnog telefona sa dodirnim ekranom R29 koji pruža vrhunski pristup vratima prepoznavanjem lica ili NFC-om, unutrašnjeg ekrana osetljivog na dodir-C313S koji nudi odličan kvalitet audio i video komunikacije i Android IP video telefona-R49G kao upravljanje imovinom jedinica za laku komunikaciju sa stanarom.

Akuvox R29S postavljeni su na ulazu u osam lepo urađenih zgrada. Operativni sistem zasnovan na Android-u zahteva stanovnicima minimalnu obuku da nauči da koristi uređaj. Stanovnici uživaju u neprimetnom i sigurnom iskustvu ulaska u zgradu zahvaljujući fleksibilnim metodama kontrole pristupa koje nudi R29S, uključujući prepoznavanje lica, NFC i RF kartice. R29S je uređaj podjednako pogodan za posetioce. Pomoću unapred uvezene liste kontakata stanovnika, posetioci mogu sami da potraže broj sobe da bi je pozvali.

Unutrašnji monitor Akuvox C313S osetljiv na dodir instaliran je u 866 stanova. Rad sa interfonom R29, stanovnicima donosi mnogo pogodnosti i mira. Po prijemu dolaznog poziva sa kućnog telefona, oni mogu da koriste unutrašnji monitor da vide i razgovaraju sa posetiocima pre nego što daljinski odobre ili odbiju ulaz na vrata. Stanovnici takođe mogu da strimuju video zapise u otvorenom okruženju.

R49G Android IP video telefon sa 7” ekranom osetljivim na dodir i kamerom od 2MP instaliran je u prostoriji za upravljanje imovinom. Zajedno sa kućnim telefonom i unutrašnjim monitorom, on formira komunikaciju između stanovnika, posetilaca i uprave imovine. Stanovnik može da saopšti svoje dnevne potrebe, kao što su sastanci za popravku rezervacije, slanje audio / video poziva ili tekstualnih poruka upravniku imovine.

Rezultati

Elegantno, bogato funkcijama i jednostavno za upotrebu, pametno Akuvox interfon rešenje poklapa se sa luksuznim pozicioniranjem 88AVENUE. Dokazano je da povećava vrednost svojstava, omogućava stanovniku da uživa u pametnom životu i nudi posetiocima savršeno korisničko iskustvo.