Android interfon pomaže u stvaranju više prihoda za sportske objekte

Situacija

Micourt je najnapredniji sistem rezervacija sportskih objekata. Aplikacija Micourt omogućava svojim korisnicima da prate vreme, rezervišu trenera ili pronađu partnera.

Uzimajući u obzir slučaj da neki ljudi idu u teretanu ili se bave sportom rano ujutro ili kasno uveče kada se sportske hale ne otvaraju obično Micourt traži rešenje koje će sportskoj dvorani pomoći da produži vreme otvaranja.

Rešenje

Akessa, jedan od Akuvox-ovih partnera u Švedskoj, smislio je genijalno rešenje u cloud tehnologijama za upravljanje sportskom dvoranom. Akessa je razvila API vezu između Micourt cloud-a i Akessa cloud-a. Pametni telefon za vrata Akuvox R29 sadrži Android navigaciju, ugrađenu funkciju kontrole pristupa i jednostavnu integraciju sa sistemima nezavisnih proizvođača. On je postavljen na ulazu u petnaest sportskih dvorana i povezan sa sistemom putem cloud-a Akessa.

Kada korisnici izvrše rezervaciju i plate korišćenje direktno u svojim aplikacijama Micourt, informacije o rezervaciji se takođe šalju u cloud Akessa. Nakon obrade, on korisnicima šalje vremenski ograničen privatni ključ za ulazak, koji kasnije mogu koristiti na R29 za pristup sportskim dvoranama u rezervisani datum i vreme.

Rezultati

Pametni interfon Akuvox omogućava da teretane bez nadzora rade van redovnog radnog vremena, nudeći novi tok prihoda kompanijama za upravljanje sportskim dvoranama. I nepotrebno je reći da to u velikoj meri povećava nivo zadovoljstva kupaca omogućavajući kupcima da vežbaju i uživaju u sportskoj zabavi kada im odgovara.