Pametni interfon zasnovan na cloud tehnologijama je win-win za sve

Situacija

Ananda Development Public Company Limited je poznata agencija za nekretnine na Tajlandu. Kompanija je osnovana 1999. godine, a na Tajlandskoj berzi kotirana je od 2012. godine.

Ideo K Sukhumvit 36 je projekat stambene zgrade koji je dizajnirao i razvio Ananda. Ideo K Sukhumvit 36 dizajniran je da bude rezervatorijum, gde se složeni identitet višedimenzionalnog života slobodno izražava i gde se zadovoljavaju sve različite životne potrebe. Usklađujući se sa ovim projektnim konceptom, Ananda je izabrala Akuvox-ovo pametno rešenje za interfon u cloud tehnologijama kako bi pružila najsavremenije, izuzetno sigurno i pogodno okruženje za stanare.

Rešenje

U ovom rešenju zasnovanom na cloud tehnologijama, ukupno 23 zgrade imaju instaliran Akuvox Android kućni telefon R29F na glavnoj kapiji. Unutrašnji monitori koji dolaze sa rešenjem bez cloud-a zamenjeni su sa 1.117 jedinica Akuvoxove mobilne interfonske aplikacije zasnovane na cloud tehnologijama, SmartPlus, eliminišući dodatno ožičenje zgrade i pružajući stanovnicima neizmernu pogodnost u pokretu.

To je savršeno rešenje za sve strane koje koriste interfonski sistem. Stanovnici mogu svojim licima neometano ući u zgradu. Već sa svojih pametnih telefona mogu da razgovaraju sa posetiocem putem zvuka ili videa, kreiraju QR kodove za privremeni pristup osoblju ili posetiocima i proveravaju dnevnike otvaranja vrata. Posetioci mogu lako da pretraže broj stana stanovnika na 7-inčnom uređaju sa dodirnim ekranom da nazovu stanara ili jednostavno da koriste vremenski ograničeni QR kod da bi ušli u zgradu. Sistem kojim se upravlja u cloud tehnologijama, koji se pruža i nadgleda, super je jednostavan za upravnike nekretnina da upravljaju svim zgradama sa jednog ekrana na daljinu. Svi zadaci poput revizije otpuštanja vrata i dozvola za ulazak u zgradu mogu se izvršiti putem mrežne kontrolne table.

Rezultati

Akuvox pametno rešenje za interfon u cloud tehnologijama definitivno jača pozicioniranje Ideo K Sukhumvit 36 kao rezervatorijuma. Koristeći najnovije tehnologije, on ne samo da nudi neviđeni nivo pogodnosti i sigurnosti za savremeni stambeni život, već takođe pomaže kompaniji Ananda Development da uštedi troškove instalacije i održavanja.